Dygnet runt

Vår larmcentral är öppen dygnet runt året om.

Gäller i hela Europa

Gäller i hela Europas Gröna Kort-område.

0 kr i självrisk

Vägassistansen gäller alltid utan självrisk.

Vi tar dig hela vägen fram

Hjälp direkt på plats annars bärgar vi din bil till närmaste verkstad.

Resestartskydd

Ersättning för missad avgång med tåg, flyg eller båt upp till 10 000 kr.

Hjälp direkt på plats

Gäller exempelvis vid motorstopp, punktering eller om du av annan anledning behöver hjälp av bärgare.

Gratis i 3 månader | Ord pris 495 kr/år.

0 kr

Försäkringsperiod: 3 månader │Totalt pris: 0 kr │ Utan automatisk förnyelse eller dolda avgifter │ Gäller endast för registrerad ägare av bilen

AKTIVERA DIN FRIA VÄGASSISTANS FRÅN BLOCKET HÄR

-Erbjudande för dig som har köpt bil som annonserats på Blocket och står som registrerad ägare till bilen.

Fyll i personnummer för att hämta uppgifter:

Med hjälp av ditt personnummer hämtas ditt namn och din folkbokföringsadress automatiskt. Ditt personnummer behövs även för att vi ska kunna registrera beställningen.

Med hjälp av bilens registreringsnummer kontrolleras att det angivna personnumret står som ägare till bilen. På så vis blir även rätt bil försäkrad.

Ångerrätt 
Du som kund har alltid rätt att utnyttja din ångerrätt enligt lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Med hänvisning till ångerrätten har du som kund möjlighet att inom 14 dagar från det att avtalet ingicks frånträda avtalet. För att utnyttja din ångerrätt och frånträda avtalet kontaktar du SBM Försäkring via telefon på telefonnummer 0771-615 615, via email till info@sbmforsakring.se, via brev till SBM Försäkring AB, Box 27142, 102 52 Stockholm eller så använder du det standardformulär som finns att hämta på www.konsumentverket.se

Vid utnyttjande av ångerrätten är du berättigad till återbetalning av eventuellt erlagd premie inom 30 dagar. Har du redan utnyttjat försäkringen/tjänsten eller produkten inom ovanstående ångerfrist eller anmält en skada bortfaller ångerrätten. 

Fakturering, påminnelser m.m. 
Sker inte betalning i tid har SBM rätt att fordra ränta enligt räntelagen från den i räkningen angivna förfallodagen samt ersättning för de kostnader som är förenade med dröjsmålet. Hit räknas kostnader för skriftlig betalningspåminnelse samt kostnader för verkställighet av betalnings- eller annan förpliktelse.

Hantering av personuppgifter

  1. SBM Försäkring AB (556522-0612) är personuppgiftsansvarig för den behandling som sker av dina personuppgifter efter att du har fyllt i formuläret. Vi hämtar automatiskt dina adressuppgifter enligt folkbokföringen via vår samarbetspartner, så att vi kan ha aktuella adressuppgifter förifyllda för din och vår säkerhet och för att förenkla för dig som kund. Vi stämmer även kontinuerligt av bilens registreringsnummer med de uppgifter som förekommer i Vägtrafikregistret, i enlighet med Lag (2001:558) om vägtrafikregister.
  2. När du aktiverar försäkringen skickas dina uppgifter till försäkringsgivaren i syfte att teckna försäkringen som du har valt. Under avtalsperioden kan uppgifterna också delas till andra i den mån vi behöver det för att leverera tjänsten (exempelvis fakturerings- och distributionspartners).
  3. För fullständig information om på vilket sätt, hur länge och i vilka syften vi behandlar dina personuppgifter samt hur du går till väga för att tillvarata dina rättigheter under GDPR, se vår fullständiga personuppgiftspolicy.

Din information skyddas och krypteras genom SSL-certifikat. 

Har du frågor?

Kontakta SBMs kundservice kl 8-18 helgfria vardagar: 0771-615 615 eller via info@sbmforsakring.se