Ersätter din självrisk

Ersättning för avdragen självrisk vid t.ex. bil-/maskinskada, stenskott, kollision eller parkeringsskada på upp till 3 000 kr Vid bilstöld får du upp till 20 000 kr.

Gäller även bilnycklar

När du tappat eller blivit bestulen på dina bilnycklar får du upp till 5000 kr i ersättning. Som en bonus gäller det även för hemnycklar med ersättning på upp till 25 000 kr.

Gäller i hela Europa

När du får en skada i ett land som är anslutet till Gröna Kortet-systemet får du minst lika bra hjälp och ersättningar som om att du hade befunnit dig i Sverige.

Självriskreducering för bilen när du behöver den som mest

Med vår försäkring BilPlus sänker eller eliminerar du självrisken vid de flesta skador på din privatägda bil. Det ger dig möjlighet att direkt ta hand om skadan utan onödiga extra kostnader. Att skaffa en extra bilförsäkring gör att du slipper ägna tid åt att oroa dig.

Den här ersättningen kan du få med BilPlus

  • Bilskada: 3 000 kr

När du har halv-/helförsäkrad bil eller vagnskadegaranti ersätter vi självrisken med upp till 3 000 kr. Exempelvis när du råkar ut för en parkeringsskada, viltolycka, kollision eller maskinskada.

  • Reparera eller byt din vindruta vid stenskott: 3 000 kr. 

Vi ersätter din självrisk med upp till 3 000 kr. Vi täcker bilens alla fönsterrutor - inte bara vindrutan!

  • Förlorad bilnyckel: 5 000 kr

 Vi ersätter din självrisk med upp till 5 000 kr för att ta fram nya bilnycklar och koda om startspärren i din bil.

  • Bilstöld 20 000 kr

Om du blir bestulen på bilen ges ersättning med upp till 20 000 kr.

  • Hyrbil utomlands: 5 000 kr

Vi ersätter självrisken med upp till 5 000 kr om din hyrbil utomlands skadas .

  • Bonus! Förlorade hemnycklar: 25 000 kr

 Om du tappat eller blivit bestulen på nycklar till din eller anhörigs bostad ersätts låsbyte med upp till 20 000 kr och nya nyckalar med upp till 5 000 kr. 

Därför är en självriskförsäkring för bilen extra bra att ha

När det kommer till just bilar kan kostnaden för självrisken variera mycket. Det kan röra sig om allt från några hundralappar till flera tusen. Därför kan en skada på bilen slå hårt mot privatekonomi. Genom att skaffa en självriskförsäkring för bilen får du en extra bilförsäkring som ger dig stöd när du behöver det. Det gör att du kan koppla av och sluta oroa dig för att ekonomin inte ska gå runt vid en olycka. Med vår självriskreducering för bilen får du hjälp som kan vara avgörande i stunden.

Så tycker våra kunder