Snabb sjukvård

Tillgång till privat sjukvård vid kö i den offentliga vården, och ersättning för behandling av t.ex. kiropraktor, naprapat eller sjukgymnast.

Kristerapi direkt

Få professionell hjälp av legitimerad psykolog eller psykoterapeut att bearbeta olyckan och det psykiska trauma den kan medföra.

Medicinsk invaliditet & dödsfall

Ekonomisk ersättning vid medicinsk invaliditet med upp till 20 prisbasbelopp (52 500 år 2023)
Ekonomisk ersättning vid dödsfall med upp till 1 prisbasbelopp (52 500 år 2023)

Nu även med händelseersättning!

Ett tillägg i försäkringen är att du får en ersättning på upp till 5 000 kr om du råkar ut för en trafikolycka som kräver behandling av en läkare. 

Ett bra komplement till din olycksfallsförsäkring

Vår Olyckfallsförsäkring Trafik förbättrar möjligheterna för dig och alla medpassagerare inom familjen att snabbt få hjälp och extra stöd efter trafikolycka, den ersätter inte din individuella olycksfallsförsäkring. En olycksfallsförsäkring behöver du ändå, den gäller dygnet runt och nästan oavsett vad du gör.  

Vård efter bilolycka

Hjälp vid fysisk eller psykisk skada

Vägen tillbaka efter en trafikolycka kan vara både jobbig och långdragen. Vare sig det handlar om en nackskada eller ett benbrott och du behöver hjälp efter den akuta vården finns vi där för dig. Allt under förutsättning att skadan beror på trafikolyckan och du fått remiss från t ex din husläkare.

En trafikolycka kan även orsaka en psykisk reaktion. Oavsett om du själv sitter i bilen, eller sitter hemma och väntar på din familj, kan du behöva hjälp att hantera det som hänt. Med Olyckfallsförsäkring Trafik får du professionell hjälp att börja bearbeta en kris direkt.